altV sobotu 17. října 2010 jsme uspořádali II. ročník Závodu o žlutou stuhu. Posuzovat nás přijela Jana Přívozníková z jihočeské ZBK, dcera Lenka plnila úlohu fotografa a zapojila se do soutěže.

altNa této akci chceme obohatit zkušební řád o vtipné cviky poslušnosti a něco z praxe. Jana Přivozníková, nás mile překvapila, když nám na dovednosti naložila do náručí dřevo a řekla: „Běž, v sutinách se ti to může stát, když máš nějakou překážku v cestě..." Na poslušnosti se většina psů se nemohla smířit s plynovou maskou na obličeji svého pána, ale pak se rozhodli plnit dané pokyny. Údiv a výrazy psů nejdou popsat, ale stálo to za to. Počasí nám přálo i když se k večeru ochladilo, pobavili jsme se a o tom to všechno je.

 

altV sutinách jsme si to také užili. I když to byl interní závod, věnovala Dana a Vojta Hávovi a Jirka Samek ceny pro vítěze. Naši členové věnují spoustu času a financí do tréninku a tak mají nárok se trochu víc pobavit. Děkujeme Janě a Lence Přívozníkové za přístup a oběť při našem závodě.

 

Další fotky najdete ve fotoalbu a nebo  všechny fotky od Jany Přívozníkové.